Over mij

Na de geboorte van onze tweeling besloot ik mijn baan als dialyseverpleegkundige tijdelijk op te geven. We hadden lang op een gezin gewacht en ik wilde niets liever dan elke minuut van ze genieten. Máár ik miste ook mijn eigen ding en persoonlijk contact.

Creativiteit zit van nature in mijn aard. Ik maakte altijd al van alles voor mezelf in huis om te stylen. Via social media kwam ik erachter dat meer mensen mijn creaties leuk vonden en zo startte ik in 2020 op Instagram en Facebook, Zo Sjiek.
Iets van mezelf, een vorm van ontspanning, maar ook een kans om mezelf te ontplooien in een voor mij totaal nieuwe branche. Want stilstaan is niets voor mij.


Wat begon met heel veel kransen maken, gaat nu over in het grotere bloemwerk. Zo Sjiek is de afgelopen tijd steeds verder uitgegroeid tot bruiloften en evenementen. Persoonlijkheid, passie en aandacht voor de klant vind ik daarin heel belangrijk en maakt Zo Sjiek onderscheidend.

Wat is het ontzettend leuk om al dat moois voor anderen te mogen maken en daarnaast andere mensen te mogen inspireren. Ik geniet hier elke dag van en het geeft mij ontzettend veel positieve energie.

Choose what helps your heart bloom♡

Dhiman

Laat je inspireren door al het moois en ik ben heel benieuwd wat ik voor jou mag creëren.

Liefs, Rianne