Bestel- en verzendinformatie

Bestellen 
Nadat je een bestelling geplaatst hebt, wordt er per e-mail een orderbevestiging gestuurd met daarin een overzicht van jouw bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden middels iDEAL.

Verzendkosten
De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. In het winkelmandje worden de juiste verzendkosten berekend. 

Levertijd
Wanneer de betaling bij ons binnen is, verzenden we je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden.

Levering 
De levering verloopt via een pakketbezorger van DPD.

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op dan komen we samen tot een oplossing.


Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of niet voldoet aan de verwachtingen. Wat de reden ook is, je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour te melden (stuur deze naar info@zosjiek.nl). 

Kosten voor het retour sturen van het product zijn voor je eigen rekening. Wanneer het product in goede staat is ontvangen, zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten, maar exclusief de verzendkosten van retourzending terug worden gestort op het opgegeven rekeningnummer. Stuur je een deel van je bestelling retour of was de verzending gratis dan wordt enkel het aankoopbedrag teruggestort, zonder de verzendkosten.